Poze+Demo Life
Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS
- RollingStones
- Junior Member
Vezi ca esti cam impertinent, nu m-am uitat pe demo.
The stars are hidden on a rainy night
- ExpEriEncE
- Global Moderator
AM VIZIONAT DEMO de cateva ori cu slowmotion si etc se pare ca amx_Ss a prins chestiile alea negre care apar dupa ce trage sar cartusele si apoi chestia aia neagra iar in poza 3 e 1 cartus in aer !!!
ok ai scuzele mele pt asta bafta!!!
ok ai scuzele mele pt asta bafta!!!
Banii Vin Si Se Duc...Doar Tu Ramai De Fiecare Data
- RollingStones
- Junior Member
Si nu putea sa explice el din prima? Ce tot atatea aere si suferinta de mare jucator, ca il bat la 0 =)
Data viitoare fii mai prompt si nu mai suferi atat ca nu pica nimeni in cap daca iti dai tu aerele alea.
Data viitoare fii mai prompt si nu mai suferi atat ca nu pica nimeni in cap daca iti dai tu aerele alea.
Pai de ce ?? servere cat picaturi de apa in ocean.RollingStones wrote:Si nu putea sa explice el din prima?
Fac ce cereti si apoi vreti si mura-n gura ?
Ma acuzati fara sa urmariti demo ?
Daca nu-l dadeam era scandal mare dar voi nici nu v-ati uitat pe el pana nu v-am zis eu in precedenta mea postare.
Scuze daca pare un ton recalcitrant si considerati ca am depasit limitele, dar acceptati si dreptul la replica, chiar daca e deformata, are cine sa dea ultimul cuvant.
- RollingStones
- Junior Member
Am impresia ca esti si un pic redus... Daca apar petele alea in poze care nu au ce cauta acolo, nu e normal sa ti se ceara o explicatie? Ce atata suferinta?
Cauti bagat in seama si suferi aiurea cand de fapt totul se putea rezolva foarte simplu.
In fine, s-a lamurit situatia esti gg, TC!
Cauti bagat in seama si suferi aiurea cand de fapt totul se putea rezolva foarte simplu.
In fine, s-a lamurit situatia esti gg, TC!
Roll, cred ca ai o problema, contoleaza-ti si tu nervii si limbajul... deja sari calul.