RECLAMATIE ADMIN MR.WALLER INJURA !!!!

Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS

Post Reply
User avatar
sTo1
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: 28 Apr 2020, 19:20

07 May 2020, 17:55

Server : titi.g1.ro
Numele meu pe cs : sTo
Numele adminului : Mr.Waller
ID STEAM : 2 STEAM_0:1:456104214 0 00:06 0 0

MOTIV : Intru pe server frumos avea alt nume cum de multe ori face asa sa "incerce jucatorii" eu nu am mai vz vreodata asa ceva pe alt server de 15 ani de cand joc cs 1.6 in fine nu asta e problema "mare" . Abia intru frumos joc cateva runde colegul meu tot zicea ca are cod hmm ma punea pe ganduri numai cap si prin perete dadea recunosc de nervi l am injurat ca mna de unde sa stiu ca e admin era sub ALT NUME !!!!!!!!!! I am zis sa scoata codu wallu si dupa si a schimbat numele si ma injura in tot felu asa se face in ziua de azi un admin in locul lui ? fereasca dmz pentru bani ce admini puneti...nu e chiar asa ..imi pare f rau dar sunt fffff dezamagit e a 2 oara care am un conflict cu admin fara sa fac nimic si injuraturi plus ca ma ameninta daca sunt din iasi sa vin la geuri sa ne batem dar nu am mai apucat sa fac sreen shoot acolo am dovada cum ma injura .... nu e frumos vreau sa i se ea ADMINUL DE PE SERVER ...si vreau sa mai zic si cu asta inchei . FLORIN !!! DA EL !! ADMINI CA EL TOT SA FIE NOTA 10 !!!


DOVADA UITATI AICI ASA E FRUMOS ???? https://ibb.co/SxQq50p
User avatar
Klaus
Junior Member
Junior Member
Posts: 155
Joined: 20 Feb 2019, 20:36

07 May 2020, 18:19

Salut hai sa spun lucrurilor pe nume :
1 Imi place sa intru cu alte nume ca daca pun eu numele mr.waller lumea iese de pe server ca ma cred codat desi eu joc curat.
2 am intrat cu numele crocodail si m-am jucat putin pana ai intrat tu , un player a spus ca am cod si dupa tu mi-ai zis ca sunt paleta dupa vreo 4 5 runde ma faceai codat si ma injurai in toate felurile.
3 Nu e prima oara cand faci asa sa te omor prin zid sau de 10 20 de ori la rand si tu sa iesi pentru ca te-ai ofticat pe server .... bro eu is pro player zi mersi ca joc de acasa unde nu am pc si mouse asa bun si casti nu am joc la boxa la sunet, ca daca as fi la geuri macar 5 ore pe zi nu ati mai intra pe server de frica mea ca va rup la cs.
4 Dupa ce m-ai injurat , eu la randul meu te-am injurat si ti-am zis sa ne vedem la geuri prima oara ca sa iti arat ca nu am cod gen tu stateai langa mine si te uitai cum dau prin zid sau fac frag nonstop... , dar tu zmeule ma tot injurai si te-am injurat si eu dupa ca imi permit si ca as facea din nou .
M-am saturat de persoanele ca tine se cred buricul pamantului ("vai sunt jucator bun vai am 50 -15 si va rup pe toti ), si dupa 5 10 minute ma faceti codat ca nu miscati niciunul cat joc eu pe server.
5 Dovezile pe care le-ai prezentat nu sunt relevante deoarece nu ai pus si cand ai avut un limbaj vulgar , le las eu aici nu e problema oricum eu nu am admin ca sa patesc ceva si tu esti un player de rand nu ai ce pati .
http://stats.g1.ro/hlstats.php?mode=cha ... ke5&page=7 -AICI E PRIMA NOASTRA CONVERSATIE DE CAND AM INTRAT PE SERVER .
http://stats.g1.ro/hlstats.php?mode=cha ... ke5&page=6 -AICI E A DOUA CONVERSATIE IN CARE FACI PE VICTIMA SI TE DAI BAIAT BUN PE LANGA NICU .
Concluzie: Eu nu am ce sa patesc deoarece nu am admin inca , dar te asigur ca o sa imi cumpar altul si o sa fac curatenie , deoarece adminul nicu cat si altii sunt slabi inafara de mr.teacher florin skipper restul sunt slabi si nu au o treaba cu cs-ul insa Lucian ii tine ca sa nu para serverul gol :)) chiar asa Luci?
Si voi juca mereu undercover si cand vei injura vei fi sanctionat cu gag daca dai retry ai ban 120 de minute si tot asa ca sa te inveti minte ca nu esti tu buricul pamantului si daca e cineva mai bun ca tine nu inseamna ca e codat .
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 730
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

07 May 2020, 18:38

Reclamatiile se fac la adresa adminilor. Mr.Waller nu mai face parte din Team-ul Adminilor serverului Titi.G1.Ro Uite aici
Astfel de evenimente pot fi semnalate in rubrica Discutii Generale, acolo unde-i este locul si acestui topic.


Topic Mutat de la Reclamatii la Discutii Generale !
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
Klaus
Junior Member
Junior Member
Posts: 155
Joined: 20 Feb 2019, 20:36

17 May 2021, 12:47

Sanatate la toti
Post Reply