REGULAMENT FORUM.G1.RO

Bun venit in comunitatea noastra!

Moderators: Mr.Teacher, deko1

Locked
User avatar
T-z3P
Site Admin
Site Admin
Posts: 497
Joined: 09 Feb 2011, 15:41
Location: Iasi
Contact:

10 Feb 2011, 22:21

Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment (5 Warnings acumulate primiti blocarea accesului 1 saptamana), la blocarea accesului pentru o perioada determinata, permanenta sau chiar la stergerea contului.

In momentul in care va inregistrati pe forum sau trimiteti un mesaj, consideram ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.R E G U L A M E N T1 - ATENTIE: Inainte sa postati folositi functia de CAUTARE ! Daca postati o problema care deja s-a discutat, automat se integele ca nu ati citit regulile si veti primi 1 Warning!


2 - Daca folosind functia de CAUTARE, nu ati gasit nici un topic asemanator cu problema voastra, inainte sa postati alegeti sectiunea care se potriveste cel mai bine problemei voastre. Postarea de mesaje in categorii necorespunzatoare va duce la adaugarea unui Warning.


3 - Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare .", "Important", "Ajutor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah . prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Incalcarea acestei reguli va duce la adaugarea unui Warning.


4 - Daca aveti o problema, incercati sa scrieti cat mai multe detalii referitoare la problema respectiva, cat si pasii pe care i-ati parcurs inainte ca problema sa apara, cat si in timp ce si dupa.


5 - SEMNATURA: Link-urile catre paginile personale sau alte site-uri de interes general sunt permise in semnaturi, dar intr-un mod rezonabil. Nu abuzati de aceasta inlesnire a regulamentului punand imagini mari, linkuri viu colorate sau postand doar pentrut a afisa semnatura in cat mai multe thread-uri pe forum.


6 - Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Incalcarea acestei reguli atrage 1 Warning.


7 - Inregistrarea in forum cu nickuri obscene sau jignitoare duce la desfiintarea contului pe acest forum.


8 - Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori:

nu postati cu tasta CAPS LOCK apasata!

• nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);

• nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;

• nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;

• nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;

• nu scrieti doua mesaje unul dupa altul (dublu-post / double-posting). Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: 1 Warning.

• este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: 1 Warning.


9 - Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum, pana la stergerea contului si restrictionarea accesului permanent.


10 - Moderatorii NU sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL *****, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum.


11 - Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa contactati un administrator pentru a lamuri acesta situatie (si moderatorul poate fi sanctionat la randul sau, putand chiar pierde statutul de moderator).


12 - Nu comentati deciziile moderatorilor/administratorilor. Daca aveti nelamuriri sau reclamatii la adresa acestora, trimiteti un mesaj unuia dintre administratori.

13 - Nu jigniti, nu scrieti prescurtat in mod excesiv si nu folositi optiunea "quote" daca mesajul citat este imediat deasupra mesajului vostru.


15 - Nu creeati tensiune prin mesajele postate. Acest forum nu este un camp de lupta. Respectati-i pe ceilalti, iar daca observati un alt utilizator care nu respecta aceste reguli, raportati acest lucru unui moderator/administrator.


DE REGULA BANURILE NU SE SCOT! GANDITI-VA LA ACEST LUCRU INAINTE DE A FI PREA TARZIU!


=================================================================================================

Va multumim,
Echipa G1.ro
Image
By nero (3 martie 2011) :
"Daca nici asta nu are cod la cum ii bruiaza tinta si la cum ii stie el pe toti,
eu ma arunc de pe BCR-ul din podul ros..."
Image
Locked