Skipper  te las  pe  tine sa  faci angajarile in functie de calitatea serviciilor pe care le ofera viitorii angajati. Cum gasesti unu de-ti  epileaza  nasu   in secunda  2  i-i  montezi  un  contor  de  gaz.
Achizitia de  imprumuturi pentru a  face  angajari  mi se  pare  paguboasa. Imprumuturile trebuie sa  mearga in cercetare dezvoltare si  ridicarea randamentului  muncii, nicidecum in plata salariilor care conform contractelor de angajare pe  care le vom incheia vor  fi in functie  de livrari.
Cat  priveste managementul  angajam un contabil care  face  tot  ce  trebuie si-i dam si  functie de adminstrator ca sa raspunda  de  eventualele neplaceri cu  hartiile. Daca iese  buba mutam afacerea pe alta  societate.
Io  zic sa  deschidem societatea intr-un paradis  fiscal.... Tenerife  e ok ?
Si  ceva  foate  important... ne trebuie  un moto...  cum e la  Amigo -- Energie nu vorbe-- nu stiu inca ... poate ne ajuta  Franzeluta cu un moto.
Mostre gratis  nu sunt  de acord.

Revenire
Moderators: Mr.Teacher, deko1
- Mr.Teacher
 - Global Moderator

Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
						Sanatate sa avem !
Sunt de acord pentru  infiintarea unei firme offshore in viitor daca treaba nu merge bine, propun sa trimitem personal in delegatii pentru a cauta materia prima, il propun pe Jiren, mai tin sa mentionam ca nu asiguram transportul, masa sau cazarea iar in functie de ce gaseste sa fie platit datorita situatie financiare de inceput, mai discutam pe viitor.

"If you have all under control you're not moving fast enough"
						- Mr.Teacher
 - Global Moderator

TC!

Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
						Sanatate sa avem !