admin_highlander 2

Ai o sugestie? Nu iti place ceva? Spune-ne!

Moderators: Mr.Teacher, deko1

Post Reply
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 702
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

24 Jan 2015, 14:16

Stim foarte bine ce face comanda admin_highlander (0-1).
Am observat ca la un moment dat se aduna destui admini pe serverul Titi, si mai noi si mai vechi, cu sau fara experienta in cunoasterea procedurilor de aplicare a comenzilor in adminaj.
Propun implementarea (daca se poate) a unei comenzi in care sa ramana admini pe server doar adminii highlanderi pana la revocarea comenzii sau terminarea hartii.
Astept adminii highlanderi sa-si spuna parerea. Multumesc.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
Floppy
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1660
Joined: 09 Feb 2011, 17:00
Location: Don't look back

24 Jan 2015, 20:32

Eu unul nu as fi de acord sa folosesc highlander, doar din cauza ca unii admini nu stiu sa foloseasca comenzile. Pana acum mi-am dat interesul sa le explic la cei noi, cum se folosesc comenzile si cand trebuie aplicate. Cu toate ca multi nu stiu de comanda amx_help, in fine. Nu mi se pare corect sa li se ia in totalitate dreptul de a folosi comenzile, ci mai corect este sa li se explice. Sunt de acord in schimb sa fie folosita comanda highlander, doar atunci cand un admin este depistat cu cod, ca-n cazul "Adi/Narcis".
Image
© 2004-2017
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 702
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

25 Jan 2015, 08:31

A fost o situatie acum cateva zile in care un admin a schimbat harta la bunul plac, innainte de termen, fiind cu vreo 5 admini pe server, un alt admin a dat iar vote sa schimbe, altu-i da cancelvote... Faze de genul asta vreau sa preintampin, dar fara a fi privati ceilalti admini highlanderi prezenti de controlul la server.
Asta daca este posibilitate de implementare a comenzii.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
ExpEriEncE
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 450
Joined: 13 Feb 2014, 21:42
Contact:

25 Jan 2015, 11:21

Mr.Teacher wrote: fiind cu vreo 5 admini pe server, un alt admin a dat iar vote sa schimbe, altu-i da cancelvote... Faze de genul asta vreau sa preintampin,
/:) Mai usor putin Superman...vrei sa ramai doar tu admin cand esti pe server? foarte simplu fa-ti un server,aici e o comunitate.
Te prezinti la rang de Highlander (Eroul dreptatii,cel mai corect dintre corecti) si ca vrei ordine?

Hai sa iti spun eu mai exact ce s-a intamplat acum 2 zile,intradevar a schimbat un but harta cand mai erau 20 de minute din ea si direct fy_Snow.
Bun tu ca de obicei cu un alt nume pe server in fine, dar in loc sa iei masuri ca esti marele Salvator al serverului (SUPERMAN) si sa dai un vote la o harta mai mare din nou, sau sa ii faci reclamatie la respectivul ca e but si nu stie cum sta treaba cu regulamentul si doar asa poate invata,tu din contra stai si dormi pe tine si nu faci nimic.

Eu reintru pe server dupa ce l-am scanat pe unu, si vad ca a schimbat harta,dau sa dau un vote si abia atunci Zeul din tine isi schimba numele in MR.SUPERMAN si imi da mie cancel la vote si apoi scoate adminele la toti,si lasa si harta sa mearga inutil,cand toata lumea cerea alta harta.Pozezi ca ar fi mai bine pentru server,cand tu defapt o dai in altele.Bye-Bye

PS: Si eu is PRO comanda Highlander sa fie folosita in situatii exceptionale,cum ar fi un admin codat,un admin care injura un highlander si tot asa,nu ca ti se scoala tie ca ai ceva cu unu sau cu altul ca il crezi prost sau destept si ii lasi pe toti fara admin :|
Banii Vin Si Se Duc...Doar Tu Ramai De Fiecare Data
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 702
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

25 Jan 2015, 14:38

Ai simtit nevoia sa te justifici cumva ??
Nu era nevoie... nu dadusem nume nu insultasem pe nimeni.. dar nah tu esti moderator si rangu asta-ti permite sa pui piciorul in prag pe forum si nu e deajuns... trebuie sa ma si insulti... si sa pui in seama mea gandirea ta... cum ca eu gandesc intr-un anumit fel :))
Ti-am mai zis. Pentru tine, domnule Global Moderator, sunt Mr.Teacher.
Mai ai de luat vitamine pana sa dezvolti circumvolutiunile necesare intelegerii ideeii pe care am expus-o in acest topic.
Semeni vant culegi furtuna. Respecta forumistii ca sunt multi care au multe clase peste ce crezi tu ca ai, si aici nu ma refer numai la mine.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
Kellypsymn
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 04 Dec 2018, 03:25

09 Dec 2018, 16:50

daca spui ca era admin pe server si nu facea nimic, i-ai atras atentia ca este codat pe server.. folosind comada say_team.. tasta u urmat de apoi mesajul ?
Post Reply