Reclamatie admin Mr.Waller

Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS

Locked
User avatar
noclip / Fnatic
New Member
New Member
Posts: 40
Joined: 06 Mar 2014, 19:03

09 Jan 2019, 22:46

Nume Server : TITI.g1.ro
Numele adminului reclamat : Mr.Waller
Dovezi :
http://i64.tinypic.com/2rgdteh.jpg
http://i66.tinypic.com/2q2e2ya.jpg
http://i68.tinypic.com/zvejqa.jpg
http://i67.tinypic.com/wrb6nk.jpg
http://i65.tinypic.com/wjjo12.jpg
http://i63.tinypic.com/5p33pu.jpg
http://i63.tinypic.com/13zwsy9.jpg
Motiv : Intru si eu linistit sa ma joc un cs pe serverele din orasul meu si ma trezesc ca individul le spune playerilor sa nu cumpere lucruri din shop pe server mod fun, dupa cateva minute de joc ma trezesc ca imi iau blind fiindca am sarit pe mapa, cand eu stiu ca se da slay, intreb si mi se raspunde " ca ma enervezi " ii readuc aminte regulamentul iar el imi spune " stiu regulamentul dar prefer sa fac dreptate dupa bunul plac " si ma mai trezesc ca ma transfera la CT cu blind-ul pe mine. ( mi l-a scos imediat ce m-a transferat ) Iar la sfarsit imi spune " daca nu iti convine pleaca de pe server " si " bye bye "
In the end. They"ll judge me anyway.So whatever.

Image
User avatar
skipper
Member
Member
Posts: 318
Joined: 08 Jan 2018, 20:30

09 Jan 2019, 22:52

Pro pt sanctionarea adminului :))
Image
Zici ca e Mr.Teacher :))
User avatar
Jiren
Member
Member
Posts: 361
Joined: 02 Dec 2017, 17:37

09 Jan 2019, 22:53

in primul rand am spus ca nu are voie in mod exagerat sa cumpere inviz din shop ca iese lumea din aceasta cauza se poate verifica in logs cum erau 4-5 jucatori din vaslui si nu stiau ce e ala shop inviz si deasta am spus ,majoritatea jucatorilor de pe sv g1 din iasi stiu de /shop dar astia din alte judete nu stiu si cand vad alti jucatori inviz interpreteaza ca un fel de cod ,si da nici mie nu prea imi place de jucatori cu inviz daca te crezi bun joci fara oricum ca sa incheiem ai tupeu imi spui mie ce sa fac si nu imi place stiu si eu sa adminez insa cand m-ai ucis erai pe mapa si in loc sa iti atrag atentia ti-am dat blind deoarece tu cu gura ta ai spus ca pe sv clasice nu ai voie pe mapa dar pe sv asta e voie si ca ai mai fost admin intrecut , daca ai fi fost admin in trecut ai fi stiut ca nu e voie pe mapa = slay dar eu stiam ca tu stii ca nu e voie pe mapa si se da slay deasta ti-am dat blind ca sa te invat o lectie , asa daca iti dadeam slay si ieseam te urcai si ai tupeu si faza cu mapa ma enervat am spus un adevar si zi ms ca dupa 2 minute ti-am scos blindul
aduc aminte ca stiu ca trebuia sa dau slay dar la anumite persoane trebuie sa le bagi in cap cu forta ca nu e voie pe mapa si deasta trebuie recursc la blind , si eu cand am descoperit serverul asta acu 3 ani ma suiam pe mapa insa adminii fH gabitu si redhood mi-au spus ca nu e voie si mi-au dat slay si nu am inteles decat pana mi-au dat blind .
In incheiere eu cred ca am procedat corect deoarece playeri ca ei vor fi mereu degeaba le dai slay ca ei tot nu inteleg si deasta e bine sa recurzi la blind , daca Lucian crezi ca am gresit ceva rog sa ma sanctionezi conform regulamentului.
Teacher prost
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 655
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

10 Jan 2019, 10:39

Chiar as dori aplicarea Regulamentului cu trimitere la punctele 1 si 11.
A 2-a poza motiveaza aplicarea punctului 11.
Restul arata abuzul unui admin "frustrat" e putin zis.


Jiren tot ce zici de tratamentul aplicat tie de catre inaintasii tai intaresc spusele psiho-sociologilor precum ca, copii maltratati de parinti vor aplica si ei la randul lor acelasi tratament copiilor lor. Daca atunci considerai un abuz ceea ce iti era facut, gandeste-te ca si acum e un abuz.

Pedepsele asupra playerilor trebuie sa vina gradual:
1.Atentionare generala a incalcarii regulii, fara numire a playerului.
2.Atentionare nominala a incalcarii regulii
3. Informarea playerului ca incalcarea regulii atrage sanctiune. (se poate da slap cu 0 dmg)
4.ubeslap
5. slay+ubeslap la inceputul rundei
Si metodica aplicarii pedepselor poate continua gradual inca 4-5 puncte pana sa ajungem la blind.
De regula playerul se conformeaza rapid dupa ce vede ca este admin pe server dispus sa aplice Regulamentul.
In atributiunile unui admin la un server mod FUN intra si informarea playerilor cu privire la posibilitatile de joc pe care le are la dispozitie, mai ales atunci cand vede discrepante majore in asimilarea jocului a unor playeri.
Daca e sa aleg intre un admin care sustine insusirea Regulamentului dar adminarea dupa bunul plac si un player ce poate fi convins ca poate juca dupa regulile serverului as alege raul cel mai mic si anume PLAYERUL.
User avatar
Jiren
Member
Member
Posts: 361
Joined: 02 Dec 2017, 17:37

10 Jan 2019, 11:20

We cum am spus unii playeri înțeleg de buna voie faza cu mapa însă degeaba eu ii atrag atenția și îi spun că nu e voie daca eu ies și intru și îl găsesc iar pe mapa, blindul e singura soluție vorba buna nu merge , i-am dat blind 2 minute și s-a calmat cum explici?
Teacher prost
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 655
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

10 Jan 2019, 12:53

Cred ca sv-ul se blocheaza fara tine sau oricare alt admin ...
Cred de asemenea ca sv-ul se blocheaza daca se urca un player pe mapa sau joaca cu cod. Din cauza asta trebuie sa taiem si sa spanzuram toti cei care nu ni se supun regulilor noastre a comunitatii precum si regulilor personale... ca deh vrem sa contribuim fiecare la dezvoltarea serverului.
Pana aici am fost ironic!
Serverul este facut in asa fel incat adminii sa aibe o interventie minima. Restul tine de cum este aplicat Regulamentul de catre admini.
Daca vrei sa deviem de la subiect te rog nu aici ! E o reclamatie!


Poza aia (2) spune tot ce gandesti, de aia atitudinea si backgound-ul tau te califica pentru marginalizare in comunitate.
User avatar
noclip / Fnatic
New Member
New Member
Posts: 40
Joined: 06 Mar 2014, 19:03

10 Jan 2019, 13:09

In prima faza pe mine m-a deranjat faptul ca faceai reguli singur cu privire la shop iar in ceea ce priveste blind-ul tau sau cum il vezi tu lucrul asta si anume " metoda minune " prin care ai fost tu invatat ca nu trebuie sa te urci pe mapa ar fi trebuit mai intai sa ma avertizezi " Noclip nu este voie pe mapa ", am ramas setat ca pe serverele cu double jump nu se tine cont de regula asta iar cel mai grav aspect consider ca este atitudinea ta de " sef " care lasa de dorit, atat pe server cat si pe forum, invata sa-ti respecti jucatorii cat si colegii si nu privi faptul ca ai admin ca pe o ridicare in slavi ci ca pe o responsabilitate!
PS: Pentru " We cum am spus unii playeri înțeleg de buna voie faza cu mapa însă degeaba eu ii atrag atenția și îi spun că nu e voie daca eu ies și intru și îl găsesc iar pe mapa, blindul e singura soluție vorba buna nu merge , i-am dat blind 2 minute și s-a calmat cum explici? " nu " calmezi " un player ci te intelegi cu el, as fi inteles si daca mi-ai fi readus aminte regula dar tu m-ai sanctionat din prima, problema este ca tu nu " atragi atentia " asa cum spui ci tu actionezi si actionezi prost, blind-ul a fost facut pentru alte intrebuintari nu sa pedepsesti tu playerii fiindca te-au " enervat " si sa speri sa existe consecinte!
In the end. They"ll judge me anyway.So whatever.

Image
User avatar
Jiren
Member
Member
Posts: 361
Joined: 02 Dec 2017, 17:37

10 Jan 2019, 14:57

Tu ai zis că ești fost admin deci știi regulamentul ți-am dat blind deoarece cu un slay nu am rezolvat nimic , am ieșit și an intrat cu Nick fEs și erai de 2 ori pe mapa
Teacher prost
Lucian
Site Admin
Site Admin
Posts: 1120
Joined: 10 Feb 2011, 20:59

10 Jan 2019, 23:15

" 11 - Adminilor li se interzice folosirea in scop personal a comenzilor serverului. "

3 zile warn Mr.Waller
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare
Locked