salut

Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS

Locked
User avatar
necuratu
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 05 May 2019, 14:20

01 Dec 2019, 01:36

Avem un admin robertinho care se joaca pe invidia este voie ? joaca pe titi
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 708
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

02 Dec 2019, 13:43

Buna.
Ai postat in sectiunea de reclamatii unde poti reclama un admin in cazul uinui abuz si asta doar daca urmezi modelul de aici
In cadrul aceluiasi server, ai sectiunea Discutii generale unde poti adresa intrebari si primi raspunsuri pertinente Ca drept urmare am mutat topicul conform continutului.

Si acum ca sa-ti raspund la intrebare:
In mediul online sunt multe kit-uri de cs printre care si nVidea.
Cele mai multe dintre ele in urma instalarii si a efectuarii unui scan wg nu prezinta coduri, dar sunt si kit-uri ce vin de la bun inceput cu "avantaje" si unele chiar cu cod.
nVidea are kituri ce trec cu bine de scanul wg dar are si kituri ce fac ca scanul sa afiseze culoarea rosie.
Acum nu pot sa stiu ce fel de kit nVidea folosea adminul pe care-l pomenesti tu, singura procedura ce o aveai la indemana fiind sa-i ceri un scan wg in baza faptului ca el folosea un kit de cs ce putea fi susceptat de cod, sau in cazul tau, in calitate de admin.
Orice admin, prin calitatea pe care o are (de admin) poate cere scan wg oricarui alt admin indiferent de rangul pe care acesta din urma il are !!!
Datorita faptului ca orice admin este si player, in calitatate de player adminul este obligat conform Regulamentului Jucatorilor (aici) sa prezinte dovezile cerute de catre un admin, iar in cazul unor dovezi de refuz, adminul in cauza va suporta consecintele la adresa accesului de admin.
Mai greu este sa ceara scan wg un player unui admin, in lipsa procedurii ramanand la latitudinea adminului daca sa fie in continuare considerat "codat" sau nu.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
Klaus
Junior Member
Junior Member
Posts: 151
Joined: 20 Feb 2019, 20:36

12 Dec 2019, 00:20

Desi nu prea mai intru pe servere am avut ocazia acu o luna sau doua sa joc vs robertinho si am ajuns la o concluzie si anume ca nu are o treaba cu jocul , majoritatea care mai joaca pe titi nu au o treaba inafara de 2 admini 2 fosti admini si alti playeri fideli restu sunt palete .
Iar in legatura cu subiectul cs nvidea , eu nu mai joc dar am jucat in trecut deoarece imi oferea avantajul sa fac bhop mai repede fara antrenament chiar si pe un pc mai slab cu fps mai mic , in rest are cfg facute special pt anumite moduri de joc :zombie,deathrun , furien ,clasic etc.Insa nu are scripturi interzise sau binduri cum sunt de parere unii , insa ceea ce m-a determinat acu 2 ani sa ma las de nvidea e ca cs-urile si-au dat un update in care s-a bagat un script care sterge pozele sau blocheaza pozele automat facute de admin astfel eu nu aveam cum sa arat dovada adminului in cauza atunci cand imi face poza .In rest nu are cod are melodii faine incorporate recunosc si setari pt bhop sa faci bhop mai bine .
Atentie !!! a nu se confunda cs-urile nvidea intre ele ,ele sunt de 2 feluri :
cs-urile normale nvidea fara cod 1 2 3 4 5 6 7 8 9 care mai sunt disponibile pe net nu au cod incorporat , contin tot ce am spus eu mai sus .
Iar cs-urile nvidea e8 si e9 pro au cod incorporat care acum 2 ani era ceva wow deoarece multi jucau si nu iesea la scan acum baietii de la wargods dupa update detecteaza cs-urile nvidea cu cod .Mai multe informatii despre cs-uri gasiti aici https://www.youtube.com/user/vlLadDy1/videos , din cate stiu creatorul s-a lasat .
Ps : e mai bine steam on chiar daca acasa nu pot juca la capacitate maxima la g joc ff bine cu cs lor default.
ps2:Mr.Teacher scz ca te-am plictisit cu romanul asta dar asta e nu am mai postat de mult si vreau sa acopar lipsa mea :)) sorry
ps3: defapt nu e nimic :))
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 708
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

14 Dec 2019, 20:37

Salut.
M-ai surprins de fapt :)
Un post la obiect si care explica mai bine problema decat as fi putut-o eu explica.
Bravo :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE:
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
Klaus
Junior Member
Junior Member
Posts: 151
Joined: 20 Feb 2019, 20:36

16 Dec 2019, 12:22

Am abatut de la subiect .
Ar trebuii sa nu mai fie voie cu cs-urile nvidia pentru binele jucatorilor deoarece daca le faci poze ei nu le vor primi si nu isi vor justifica nevinovatia .Si mai este ceva ce mi-am amintit pe parcurs unii o sa zica ca are tinta la awp pe cs nividea , e inutila va asigur .
Iar cs-urile cu cod nu prea se mai gasesc pe google dupa ce fondatorul lor s-a lasat, restul cs-urilor de pe site sunt luate de mai demult si modificate de diversi fondatori de sv din anumite comunitati si facute in asa fel cand intrii in cs sa te faca sa intrii pe sv lor.
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 708
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

16 Dec 2019, 13:34

Nu ai cum sa interzici folosirea unui anumit kit de cs decat daca ai mari carente neuronale.
Un player poate fi obstructionat numai in urma constatarii unui cod sau a unor dovezi ce incrimineaza un cod. PUNCT.
Sub nici o forma nu sunt de acord cu interzicerea vre-unui kit de cs sau cum mai obisnuiesc unii adminii astupati la minte sa interzica cfg-urile.
Interzicerea cfg-urilor vine tot de la incapacitatea adminilor de a depista codatii, ei cerand scan wg sa vada daca iese rosu sau daca are cfg-uri, ca asa le-a zis lor o pasarica ca (virgula) codurile se pun in cfg-uri. Sa interzica internetu ca de acolo vin codurile... na ca pe asta nimeni nu le-a zis-o, poate o pun si pe asta in aplicare.
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
User avatar
Klaus
Junior Member
Junior Member
Posts: 151
Joined: 20 Feb 2019, 20:36

17 Dec 2019, 02:53

Stiu ce zici dar daca un admin cu o gandire limitata stim amandoi despre cine vb face poze la 1 cu cs nvidea si respectivul nu are nimic da nu gaseste pozele adminul trebuie sa isi faca datoria sa il baneze... nu am vrut sa spun ca e interzis ma refeream , dar ar trebuii atentionat jucatorul despre problema cu pozele cat si adminul in cazul in care are suspiciuni in cazul celor cu cs nvidea cu informatii de la topicul asta .
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 708
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

17 Dec 2019, 13:56

Stiu ce zici... am mai vazut admini care fac poze din cauza ca nu vor sa-si stoarca neuronul pentru a stabili in ce conditii de joc evolueaza un player, in ideea ca daca un player joaca cu cod - constient de cod fiind - va fugi fara sa mai fie el nevoit ca admin sa mai faca demo sau sa ceara scan.
Dar ce sa vezi, de multe ori playerul nu fuge, ingreunand :)) situatia adminului :))
Acesta va cere si scan si daca e curat se va uita la cfg, si daca are basca si daca nu are ... tot o ia pe nasol.
Mi-a fost dat sa patesc sa mi se ceara sa sterg cfg-ul config.cfg :)) ca e cfg :))

In alta ordine de idei si pentru ati raspunde, in momentul in care o sa ma decid sa fac poze la un player am sa-l intreb intai daca cs-ul lui salveaza screenshoturile care i se fac.
Nu numai nVidea nu salveaza screenshoturile, eu personal cu acelasi kit roto non-steam de cs experimentand amandoua situatiile, negasind nici o explicatie la fenomen, si rezolvand problema doar dupa ce am instalat cs-ul in alta partitie decat cea in care fusese instalat pana atunci. La o reinstalare ulterioara in vechea partitie cs-ul salva screenshoturile fara ca eu intre timp sa aduc vre-o modificare .
De aceea cand faceti screenshot si vi se spune ca nu le are, credeti playerul ca e foarte posibil sa nu minta iar urmatoarele decizii sa fie luate in baza experientei voastre ca admin ( un admin experimentat nu face screenshot, acesta recunoscand cele 3 tipuri de cod fara sa aibe nevoie nici macar de scan)

L.E.
Ca sa subliniez mai bine, TOTUL ESTE PERMIS in limita regulamentului ce sanctioneaza individul si nu platforma, softul de pe care joaca (sau asa ar trebui).
Cam atat am avut de spus !
Sanatate sa avem !
Locked