salut

Moderators: Mr.Teacher, deko1, tIKaLosS

Post Reply
necuratu
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 05 May 2019, 14:20

01 Dec 2019, 01:36

Avem un admin robertinho care se joaca pe invidia este voie ? joaca pe titi
User avatar
Mr.Teacher
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 664
Joined: 04 Jun 2011, 17:17
Location: U'r mind

02 Dec 2019, 13:43

Buna.
Ai postat in sectiunea de reclamatii unde poti reclama un admin in cazul uinui abuz si asta doar daca urmezi modelul de aici
In cadrul aceluiasi server, ai sectiunea Discutii generale unde poti adresa intrebari si primi raspunsuri pertinente Ca drept urmare am mutat topicul conform continutului.

Si acum ca sa-ti raspund la intrebare:
In mediul online sunt multe kit-uri de cs printre care si nVidea.
Cele mai multe dintre ele in urma instalarii si a efectuarii unui scan wg nu prezinta coduri, dar sunt si kit-uri ce vin de la bun inceput cu "avantaje" si unele chiar cu cod.
nVidea are kituri ce trec cu bine de scanul wg dar are si kituri ce fac ca scanul sa afiseze culoarea rosie.
Acum nu pot sa stiu ce fel de kit nVidea folosea adminul pe care-l pomenesti tu, singura procedura ce o aveai la indemana fiind sa-i ceri un scan wg in baza faptului ca el folosea un kit de cs ce putea fi susceptat de cod, sau in cazul tau, in calitate de admin.
Orice admin, prin calitatea pe care o are (de admin) poate cere scan wg oricarui alt admin indiferent de rangul pe care acesta din urma il are !!!
Datorita faptului ca orice admin este si player, in calitatate de player adminul este obligat conform Regulamentului Jucatorilor (aici) sa prezinte dovezile cerute de catre un admin, iar in cazul unor dovezi de refuz, adminul in cauza va suporta consecintele la adresa accesului de admin.
Mai greu este sa ceara scan wg un player unui admin, in lipsa procedurii ramanand la latitudinea adminului daca sa fie in continuare considerat "codat" sau nu.
Post Reply