Setari PING

Moderators: Mr.Teacher, deko1

manman
New Member
New Member
Posts: 21
Joined: 24 Feb 2015, 14:58

Setari PING

Postby manman » 20 Dec 2015, 23:23

Am ping foarte mare pe kaka (tot ce e g1) - pe alte servere sta la 12-40
de obicei joc de la "servici" unde am un desktop BUN cu net de la telekom si am ping 30.
Acum sunt in concediu si am un laptop cu i5/8gb ram/intel hd = deci bun
De acasa am 160-180 ping cu net de la UPC.
Ce imi recomandati?

User avatar
resoN.
Member
Member
Posts: 313
Joined: 07 Feb 2015, 23:23
Location: TITI
Contact:

Re: Setari PING

Postby resoN. » 20 Dec 2015, 23:28

setarile ptr fps :

cl_himodels "0"
cl_minmodels "1"
cl_shadows "0"
cl_vsmoothing "0"
cl_weather "0"
d_spriteskip "1"
fastsprites "2"
gl_d3dflip "1"
gl_dither "0"
gl_fog "0"
// Note: Setting "gl_picmip" to "2" or "3" causes the HUD to be too blurry to
// be useful, and setting "gl_picmip" to "4" crashes the game.
gl_picmip "1"
gl_spriteblend "0"
gl_texturemode "gl_nearest_mipmap_nearest"
gl_wateramp "0"
gl_ztrick "1"
hisound "0"
hud_deathnotice_time "1"
hud_saytext_time "1"
loadas8bit "1"
max_shells "0"
max_smokepuffs "0"
mp_decals "0"
r_decals "0"
r_detailtextures "0"
r_detailtexturessupported "0"
r_dynamic "0"
s_eax "0"
stopsound
sv_wateramp "0"

Vally
Junior Member
Junior Member
Posts: 127
Joined: 15 Feb 2014, 19:37

Re: Setari PING

Postby Vally » 21 Dec 2015, 10:10

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101 ar trebui sa ajute

manman
New Member
New Member
Posts: 21
Joined: 24 Feb 2015, 14:58

Re: Setari PING

Postby manman » 21 Dec 2015, 12:26

Am sa incerc.
Ideea e ca fps e mare.... ping ul e mare.
Setarile lui valy deja le am

-- 21 Dec 2015, 16:05 --

Acum vreo 2-3sapt am gasit pe un forum o comanda in consola .....dar nu mai gasesc pagina aia. Am schimbat laptopu intre timp.
din ce imi aduc aminte trebuia ceva de schimbat din 0 in 1 dupa nu stiu ce update....

susp3kt

Re: Setari PING

Postby susp3kt » 21 Dec 2015, 18:02

parerea mea....puneti driverul video
asa imi facea sh mie....imi mergea in frame :D

User avatar
DanuTz
Site Admin
Site Admin
Posts: 544
Joined: 28 Apr 2011, 17:16
Location: Fan DJ - Klaps & Dream :)
Contact:

Re: Setari PING

Postby DanuTz » 21 Dec 2015, 18:58

eu cu net de la upc, cu abonament cu 500MB aveam lag intre 120,160....
acuma am net de la rds si am ping de 6/10 maxim
parerea mea scapa de Internetul de la UPC
----------------------- [ Fan - DJ - Dream ] ------------------------------------------
.::Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery::.
------------------------ [ Fan - DJ - Klaps ] ------------------------------------------

== > ★ RadioDreams.G1.Ro ★ < ==
== > ★ █▬█ █ ▀█▀ ★ < ==

manman
New Member
New Member
Posts: 21
Joined: 24 Feb 2015, 14:58

Re: Setari PING

Postby manman » 21 Dec 2015, 20:33

DanuTz wrote:eu cu net de la upc, cu abonament cu 500MB aveam lag intre 120,160....
acuma am net de la rds si am ping de 6/10 maxim
parerea mea scapa de Internetul de la UPC

Daca as putea as scapa dar abia am scapat de linia telefonica de la romtelekom

-- 21 Dec 2015, 23:11 --

am pus setarile de a Reson = nimic
cele ale lui valy deja le aveam = nimic
facut update la amd radeon = nimic

uffff ci nervi am


Return to “Discutii generale”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

Login