"Puterea" iti apartine? Vad ca-ti bati joc de ea

Moderators: Floppy, Mr.Teacher, deko1

Locked
User avatar
Andreeeee_____;*
Junior Member
Junior Member
Posts: 136
Joined: 24 May 2014, 12:43
Location: Satul cu salcii :)

29 Jun 2015, 13:09

Nume reclamant : Audrey
Numele adminului reclamat : paf
Motiv : Scoaterea adminului fara niciun motiv intemeiat
Dovezi : http://postimg.org/gallery/igio2xom/86e78608/
Ip (doar in cazul in care nu ai ip dinamic) : -
Ora si Data (doar in cazul in care ai luat hack): -


De unde si pana unde se scoate adminul?.. macar de ar fi avut un motiv intemeiat.. Nu vad sa-l fi injurat, sa-l fi jignit sau sa fi facut ceva absolut iesit din comun. Ah, ca l-am provocat si vroia sa fie "macho" cu mine este cu totul altceva... Hai ca mi-a aparut o pata de antipatie fata de paf si ca uneori eu nu am limite atunci cand vine vorba de "comentat"...dar scrie undeva in regulament, fiind imputernicit cu acest "HIGHLANDER", sa-mi scoata adminul???
Chiar daca scrie in acest ansamblu de norme si reguli despre asa-zisa IERARHIE, eu nu ma "supun" unui om "matur", asa cum sugereaza si anii acestuia ( nu ma intereseaza ), unui om care habar n-are pe ce lume traieste... Da' eu il pot numi coleg??
Sincera sa fiu, m-am cam saturat de "joculetele" lui si de parsvitatea acestuia.

http://postimg.org/image/5g5gjmt5t/409fcab5/

Nu e vorba de a-l "scoate" pe paf din tot ceea ce inseamna comunitate, eu vreau sa-mi cer dreptul, dar faceti cum credeti de cuviinta... eu...m-am saturat...
I wanna drown in literature and forget I actually exist.
RollingStones
Junior Member
Junior Member
Posts: 163
Joined: 05 Jul 2011, 16:53

29 Jun 2015, 13:59

Iar suferi fara nici un motiv? alta reclamatie pentru nici o regula incalcata, are highlander il poate folosi oricand doreste. Tu vorbesti de sus cu toata lumea si iei in ras pe toti mai potoleste-te.
The stars are hidden on a rainy night
User avatar
Floppy
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1660
Joined: 09 Feb 2011, 17:00
Location: Don't look back

29 Jun 2015, 19:08

A mai invatat o comanda paf. Roll gresesti, highlanderul nu se folosesti oricand doreste adminul. Highlanderul se aplica asupra unui admin, cand doresti sa-l investighezi sau chiar sa-i dai hack in urma dovezilor solide. Trebuie sa ai un motiv bine intemeiat sa te folosesti de acea comanda. M-am uitat si eu de curiozitate in chatul Andreei. "ca imi faci sila" e vulgar pafulet ? Mie imi e greata cand verific lista de admin si te vad langa mine, da ? Un lucru nu mai inteleg, bun i-ai scos adminul provizoriu, si.. ? Mai departe ce ? Prin faptul ca ti-a vorbit "vulgar" i-ai scos dreptul sa foloseasca comenzile si atat ? Se numeste act de abuz aceasta atitudine doar sa-i scoti adminul si sa-l lasi asa, fara sa-i faci nimic mai departe. Eu asa o vad, nu stiu cum o considera altii. Iar acest gest de folosire a highlanderului pur si simplu, l-as cataloga la colectia de WARN-uri pe care o ai, ca sa mai iti bagi mintile in cap ca indiferent cu cat l-ai plati pe Lucian, poti sa-i faci si salariul pe o luna, tot un simplu admin ramai, si baga bine in cap ca indiferent ca Luci trece cu vederea de nenumarate ori, tot tu o sa pierzi in final.
Image
© 2004-2017
Lucian
Site Admin
Site Admin
Posts: 1120
Joined: 10 Feb 2011, 20:59

29 Jun 2015, 19:12

Acum scoatem adminele pentru ca s a folosit admin_highlander 1 ?
Ce comanda rusinoasa a mai facu paf de aceasta data in afara ca a ranit orgoliu unor admini?
Are acces la aceasta comanda si o poate folosi atat timp cat nu a abuzat de aceste drepturi de highlander.

Ps : Mai usor cu replici gen "salariu lui Lucian" se poate lua ban pe forum si ca moderator
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare
User avatar
Floppy
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1660
Joined: 09 Feb 2011, 17:00
Location: Don't look back

29 Jun 2015, 19:15

Nu Luci, ma scuzi, dar gresesti. Adminul nu se scoate provizoriu fara motiv. Cu ce drept se scoate pur si simplu ? Spune ca a folosit comanda corect. Daca adminul respectiv dorea sa foloseasca comenzile ? Ca sa se scoata paf din chestia asta, trebuia sa fie justificata aplicarea comenzii, nu pur si simplu.
Daca spui ca e corect aplicata comanda, atunci cand intru pe GODZ sau TITI, pun si eu highlander, "pur si simplu". Iti garantez ca forumul se face mai activ ca niciodata, iar monitorul tau va fi plin cu mesaje pe YM de la admini. Nu e normal. Ca admin highlander ai un statul, si trebuie sa respecti acel rang, nu te folosesti in batjocora.

EDIT: Luci nu o lua personal. Nu m-am legat de salariul tau, nici nu-mi pasa. Am precizat indiferent cu cat te-ar plati sa scape basma curata, tot el o sa piarda in final. Nu te ofensa atat de repede, incat sa-mi spui ca imi dai ban pe forum.
Image
© 2004-2017
Lucian
Site Admin
Site Admin
Posts: 1120
Joined: 10 Feb 2011, 20:59

29 Jun 2015, 19:35

Sper ca ai inteles mesajul si te rog sa nu mai recidivezi in acest sens
A pus highlander 1 ....sa i dam remove?
A dat ban/hack aiurea adminului in cauza?
S a plans adminul in cauza ca avea nevoie in acel moment de anumita comanda?
Daca intru eu pe harta si pun highlander 1 mi se scoate adminul ca fac abuz ?

M am mai jucat si eu pe servere cu alte nume pe care am si admin si au mai fost admini highlanderi care au folosit comanda ...si eu la randul meu am fost slot...trebuia sa sar in sus si sa jignesc adminul in cauza pentru este highlander ?

Am inteles ca v ati pus pe capul lui...dar veniti cu motive reale.

Paf in acest context ai scapat ca nu e un motiv real de a scoate un admin, dar atentie data viitoare foloseste aceasta comanda cu un scop anume nu ca esti "tata lor" pe server.
Sa te nasti e un miracol sa fii om e lucru mare
User avatar
Andreeeee_____;*
Junior Member
Junior Member
Posts: 136
Joined: 24 May 2014, 12:43
Location: Satul cu salcii :)

21 Nov 2015, 20:14

Klaps.. Topicul asta a fost facut acum cateva luni.
Problema este urmatoarea: un individ, se stie el, a facut offtopic din anumite motive. Chiar nimeni nu vrea sa se uite la topicurile recente? Chiar trebuie sa stau si sa.mi framant creierii in legatura cu situatia mea?.. si desigur, sa stau si sa tolerez lipsa de bun simt?

Da,am verificat data.Am dat delete la postul meu.Oricum problema ramane in picioare :)
I wanna drown in literature and forget I actually exist.
Locked